Google Ads
Google er et amerikansk teknologiselskap som driver flere internettjenester, hovedsakelig innen nettsøk, reklame, skylagring og programvare. De fleste inntektene til selskapet kommer fra AdWords, en reklametjeneste som plasserer reklame rundt i Googles søkeresultatet

SEO
Googles raske vekst siden det ble grunnlagt har ført til at Google driver en rekke internettjenester, og har kjøpt opp flere andre selskap. Googles mest sentrale tjenester er søkemotoren Google Søk. Googles andre viktige tjenester inkluderer Google Dokumenter, et kontorsystem, Gmail, en e-posttjeneste, Google Drive, en nettskytjeneste, i tillegg til Google+, et sosialt nettverk. Programmer utviklet av Google inkluderer Google Chrome, en nettleser, Google Photos, et program for organisering og redigering av bilder, og Google Hangouts, et program for sending av direktemeldinger og videosamtaler.

TJENESTER

Analyse

Har du prøvd annonsering, tilstedeværelse og ny nettside, men ingenting ser ut til å fungere? Ved å analysere trafikken din og kampanjene som kjøres, kan vi finne svaret på hvor markedsføringen svikter. Analyser av trafikken din, gir deg informasjon som kartlegger hva dine neste steg bør være og hvor stor påvirkning dine tidligere tiltak har hatt.