top of page
Ads in New York

TJENESTER

Annonsering

I 2021 var over 80% av omsetningen til både Google, Facebook og Instagram kun gjennom annonsesalg til bedrifter.

Bedrifter over hele verden ser at investeringene de gjør gjennom direkte annonsering skaper økt omsetning, flere leads, varmere leads og større merkevarebygging.

 

Enkelt og greit handler det om at bedriften blir synlig for de som aktivt søker etter det du leverer, men også for de som har interesse for det dere leverer, selv om de kanskje ikke vet at dere eksisterer eller at tjenesten de er på utkikk etter eksisterer.

Annonsering er et fantastisk verktøy for bedrifter som ønsker å øke sin synlighet og generere flere leads og salg.

 

Med Google Ads annonsering kan du nå ut til potensielle kunder på en målrettet og effektiv måte, ved å vise annonser for bedriften din til folk som søker etter produkter og tjenester som du tilbyr. Dette gir deg muligheten til å nå ut til folk som allerede er interessert i det du selger, og øke sjansene for at de kontakter deg eller kjøper fra deg.

 

Google Ads lar deg også målrette annonsene dine mot en spesifikk målgruppe, slik at du kan nå ut til folk som er mest sannsynlig å være interessert i det du tilbyr. Du kan for eksempel målrette annonsene dine mot folk som befinner seg i nærheten av din bedrift, eller mot folk som har vist interesse for lignende produkter eller tjenester tidligere.

 

I tillegg til å være målrettet og effektiv, er Google Ads også en kostnadseffektiv måte å annonsere på. Du betaler kun for annonsene dine når noen klikker på dem, slik at du kan kontrollere og maksimere ditt budsjett. Du kan også justere budene dine og annonseinnstillingene dine i sanntid, slik at du kan optimalisere annonsene dine og øke sjansene for at de gir deg en god avkastning på investeringen.

 

Hvis du ønsker å lære mer om hvordan Google Ads kan hjelpe din bedrift, vennligst ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi vil gjerne hjelpe deg med å sette opp og administrere en suksessrik annonseringskampanje på Google Ads.

bottom of page