Ads in New York

Google Ads
Google er et amerikansk teknologiselskap som driver flere internettjenester, hovedsakelig innen nettsøk, reklame, skylagring og programvare. De fleste inntektene til selskapet kommer fra AdWords, en reklametjeneste som plasserer reklame rundt i Googles søkeresultatet

SEO
Googles raske vekst siden det ble grunnlagt har ført til at Google driver en rekke internettjenester, og har kjøpt opp flere andre selskap. Googles mest sentrale tjenester er søkemotoren Google Søk. Googles andre viktige tjenester inkluderer Google Dokumenter, et kontorsystem, Gmail, en e-posttjeneste, Google Drive, en nettskytjeneste, i tillegg til Google+, et sosialt nettverk. Programmer utviklet av Google inkluderer Google Chrome, en nettleser, Google Photos, et program for organisering og redigering av bilder, og Google Hangouts, et program for sending av direktemeldinger og videosamtaler.

TJENESTER

Annonsering

Google, Facebook og Instagram tjente over 80% av omsetningen sin på annonsering i 2021. Bedrifter over hele verden ser at investeringene de gjør på aktiv markedsføring skaper økt omsetning, året rundt. Vi oppdaterer oss jevnlig på nye metoder, endringer i algoritmene og nye plattformer som kommer på banen, for at du som bedriftseier skal kunne lene deg tilbake og ta imot henvendelser.