Ads in New York

Du har kanskje søkt etter noe tidligere som du synes var interessant, så får du opp en annonse på akkurat det samme, noen dager i etterkant?

Det kalles re-marketing. Der man bruker informasjonskapsler (Cookies) for å nå ut til potensielle kunder, med forskjellige annonser med forskjellige budskap for å få frem alle de fantastiske sidene av produktet ditt, helt til de er klar for å gjøre et kjøp. 

En morsom historie fra en av våre:

Et gift par som bodde i Sandefjord, vurderte å flytte til Bergen. Konen hadde funnet et fantastisk hus i Bergen som hun delte med mannen på Facebook. De diskuterte litt frem og tilbake, var inne og kikket på bildene og prospektet flere ganger. Dessverre var det litt over budsjettet de hadde tenkt å bruke. Etter 2 uker fikk begge to annonsen frem på Facebook i lunsjen. De kom hjem og fortalte at de hadde sett huset på Facebook. Da begge to hadde fått den opp samtidig tenkte de at dette må være et tegn på at dette var huset de skulle ha. Hun spurte en konsulent hos oss om hvordan det var mulig at begge to hadde fått opp det samme, da hun tenkte at dette var helt tilfeldig og oddsen for at noe sånt kunne skje var minimal. Konsulenten hos oss forklarte kunden at de har under besøket på annonsen, plukket opp informasjonskapsler (Cookies) og at boligens meglere har vært flinke til å bruke re-marketing for å sende ut annonser til de som har vist ekstra interesse for huset. Latteren var løs i samtalen etter dette, men hun var veldig fornøyd med huset de hadde kjøpt.

TJENESTER

Annonsering

I 2021 var over 80% av omsetningen til både Google, Facebook og Instagram kun gjennom annonsesalg til bedrifter.

Bedrifter over hele verden ser at investeringene de gjør gjennom direkte annonsering skaper økt omsetning, flere leads, varmere leads og større merkevarebygging.

 

Enkelt og greit handler det om at bedriften blir synlig for de som aktivt søker etter det du leverer, men også for de som har interesse for det dere leverer, selv om de kanskje ikke vet at dere eksiterer eller at tjenesten de er på utkikk etter eksiterer.