top of page
Google search

Din bedrift

Google Ads
Google er et amerikansk teknologiselskap som driver flere internettjenester, hovedsakelig innen nettsøk, reklame, skylagring og programvare. De fleste inntektene til selskapet kommer fra AdWords, en reklametjeneste som plasserer reklame rundt i Googles søkeresultatet

SEO
Googles raske vekst siden det ble grunnlagt har ført til at Google driver en rekke internettjenester, og har kjøpt opp flere andre selskap. Googles mest sentrale tjenester er søkemotoren Google Søk.

 

Googles andre viktige tjenester inkluderer Google Dokumenter, et kontorsystem, Gmail, en e-posttjeneste, Google Drive, en nettskytjeneste, i tillegg til Google+, et sosialt nettverk.

 

Programmer utviklet av Google inkluderer Google Chrome, en nettleser, Google Photos, et program for organisering og redigering av bilder, og Google Hangouts, et program for sending av direktemeldinger og videosamtaler.

TJENESTER

Google

I 2021 sto Google for 95% av alle søkene som ble gjort på søkemotorer i Norge. Vi ser gang på gang at trafikk fra andre søkemotorer og telefonkataloger ikke er i nærheten av trafikken Google skaper.

 

Som en bedrift i Norge er det utrolig viktig å møte kundene der de er! I dagens samfunn betyr det at å ligge på Google er essensielt for alle og enhver.

bottom of page