Hos Limelight Media får du nettsider i alle størrelser med et design som passer dagens marked. Vi går grundig gjennom hver enkelt del av nettsiden og sørger for et utmerket resultat. Alle nettsidene vi lager er responsiv og fungerer på alle typer enheter.

 

Vi sørger for at du opprettholder GDPR reglene, har en god hastighet på nettsiden og kan bistå med materiell om du ikke finner tiden til det selv.

SEO

En del av nettsidebygging som kan være ukjent for veldig mange, er søkemotoroptimalisering. Dette betyr enkelt og greit hvor enkelt det er å finne nettsiden din ved å søke etter det du driver med.

 

For å bevare sikkerheten til alle Google sine brukere, så har de et spesifikt system som man må forholde seg til for å få gode resultater.

Ved å ha nettside gjennom Limelight Media er du sikker på at alle tekniske deler av god søkemotoroptimalisering er tatt hånd om. Da kan du fokusere på bedriften din og skape nytt og interessant innhold til kundene dine.

Nettside og annonsering

Å bruke penger på annonsering om man har en eldre eller dårlig nettside, kan fort medføre til store kostnader for lite inntjening. Før man setter i gang med annonsering, uansett hvor, så er det viktig å ta en kikk på hva din eksisterende nettside viser av informasjon og hvilket inntrykk nye kunder vil få.

 

Er du usikker på om nettsiden din setter kjepper i hjulet på annonseringen? Vi kan hjelpe deg med å undersøke forbedringspotensialer til din nåværende nettside for å få mest igjen for aktiv annonsering.

TJENESTER

Nettside

I dag er det å ha en nettside noe som er forventet av forbrukere. Potensielle kjøpere er interessert i å bli bedre kjent med deg og bedriften din, det er viktig at nettsiden lar kunden finne det de ønsker, enkelt. Selv om nettsider hovedsakelig er visuelle, så finnes det så veldig mye mer bak de fine bildene og salgsfremmende tekstene.

 

Mange kaster seg uti og lager sine egne nettsider. For veldig mange er ikke det så dumt, men vi ser ofte at dette resulterer i et produkt som ikke presenterer bedriften på en rettferdig måte.

 

La oss hjelpe deg å imponere kundene dine med en ny og flott nettside.