top of page

TJENESTER

Nettsider & nettbutikk

Du vet når du har bestemt deg for å kjøpe det nye kameraet. Du starter med et søk på Google eller en annen søkemotor, ikke sant? Så klikker du deg inn på det første alternativet som kommer opp og du blir sendt videre til gitt nettside.


Det første som møter deg er en skrikende neon-grønn farge, på en knall rosa bakgrunn. Overskriften er plassert på høyre siden av skjermen, i en font større enn en låvedør.

Teksten er faktisk så stor at flere av ordene blir delt på ulogisk sett.

Hva gjør du? Klikker deg tilbake og inn på et av de andre 5368 alternativene søkemotoren ga deg. Og der mistet kamerasjappen én kunde, utelukkende på grunn av utseende på nettsiden.

La oss hjelpe deg å imponere kundene dine med en ny, flott og brukervennlig nettside.

Person som søker på nett

Nettsiden er vinduet inn i bedriften din

En god nettside skal fange oppmerksomheten til brukeren, og holde på den. Nettsiden må være intuitiv og logisk satt opp, ha høy brukervennlighet og være tydelig i språket. Visuelt sett må den passe merkevaren og være fin og behagelig å se på. Den må være tilpasset alle mennesker, uavhengig av syn, hørsel og kognisjon.
 
Med andre ord er det mye å tenke på når man skal lage en nettside – det holder ikke å ha en hvit side, med en vegg av info om bedriften.

 

Nettsiden er din sjanse til å fortelle forbrukeren hvem bedriften er, vise kompetanse og skille din bedrift fra konkurrenter – ikke sløs bort muligheten.

Nettsiden er bedriftens visittkort. Det er hvor forbrukerne går for å finne informasjon og fatte et inntrykk av bedriften. Her får du muligheten til å presentere bedriften din slik du ønsker.
 
I 2023 har vi utallige alternativer lett tilgjengelig, og derfor er førsteinntrykket til nettsiden veldig viktig. 
 
Er nettsiden rotete? Bedriften oppfattes som rotete.
Er nettsiden ryddig og behagelig å se på? Bedriften oppfattes som profesjonell og kompetent.
Ogoori sin nettside fremvist på et nettbrett
Prosess

Du ønsker en nettside levert fra oss – hva skjer så?

Vi starter med et møte, slik at du får muligheten til å prate direkte med utvikler om hvordan du ønsker at nettsiden skal se ut, hvilke funksjoner som trengs, fargebruk og så videre. Dette sørger for færre korreksjoner og tid spart for begge parter.

 

Videre starter vi utviklingen av din splitter nye nettside. Her inkluderes du ved behov og før større endringer. Det er også satt av tid til tilbakemeldinger og endringer.


Når nettsiden er ferdig, tar vi en siste gjennomgang med deg, før vi trykker på den store knappen og du kan feire med kake og brus (eller noe sterkere, om du vil)

Etter lanseringen av din nye nettside er vi tilgjengelige for spørsmål og endringer, og vi følger selvsagt opp med analyserapporter ved jevne mellomrom. 

Tekniske begrep – og hva de betyr

Vi sørger for at nettsiden din har god teknisk SEO.

SEO

(søkemotoroptimalisering)

Sørger for at tilkoblingen mellom bruker og nettsted er sikker.

SSL

Nettsiden din fungerer optimalt på alle enheter.

Mobiltilpasning

Tillatelse for at Google kan gå gjennom innholdet på nettsiden. Om Google ikke får den tillatelsen, vet de ikke hvem de skal vise deg til - og du blir ikke vist frem til noen.

Google indeksering

Bildefilene tar mindre plass på nettsiden, slik at nettsiden blir så rask som mulig.

Bildekomprimering

SEO

Gjennom vår samarbeidspartner innenfor SEO, vil du kunne konkurrere om topplasseringer i Googles organiske søk på valgte søkeord.

Tekstforfatting

Vår tekstforfatter skriver gjerne teksten for dere fra bunn, eller tar en språkvask og et ekstra øye på grammatikken om dere ønsker å skrive teksten selv.

Annonsering

Gjør nettsiden din synlig!

Vi hjelper deg med å sette opp annonser og drifte dem, i kanaler som gir høyest fortjeneste.

bottom of page