top of page

Som et uavhengig mediebyrå, så stiller vi sterkt til å kunne fortelle deg hvordan du skal disponere markedsføringsbudsjettet ditt. All jobben vi gjør skjer her på kontoret og sørger for at kompetansen vår slipes jevnlig.

 

Om du har spørsmål om spesifikke utfordringer eller mer generelle spørsmål, så kan vi som regel hjelpe. Man blir aldri utlært i denne bransjen, noe som gjør hverdagen vår spenneden og utførselen av arbeidet forbedres hele tiden.

I dag gir teknologien oss mulighet til å omtrent telle antall nesehår på hver person som er inne på nettsidene våre. Det er heldigvis ikke så ekstremt, men likevel utrolig hvor mye informasjon man kan hente ut fra de forskjellige systemene.

 

Målt opp mot mer tradisjonell markedsføring som skilt og plakater, så blir denne formen på markedsføring er del mer avansert. Da man ikke kan lære seg alt og gjøre alt selv, så blir bedrifter ofte tvunget til markedsføringsbyråer. Dette er i all hovedsak en positiv ting! Ingen kan gjøre din jobb like godt som deg, ikke veldig mange i hvert fall.

 

Det betyr at tiden din er dyrebar for bedriften din. Ved å velge å ta all markedsføring selv, så kan det ironisk nok gå hardt ut over business.

TJENESTER

Rådgiving

Om du trenger en real opprydning, en veileder innenfor markedsføring eller bare en sparrepartner, så kan vi hjelpe deg. Ved å holde oss selvstendig, vinner vi ingenting på å gi deg ulønnsomme anbefalinger. Vi baserer anbefalingene våre på data og sørger for at investeringen dine bærer frukter.

Er du på utkikk etter en ny samarbeidspartner på markedsføring, eller kun trenger litt midlertidig veiledning, så er vi her for deg og din bedrift!

bottom of page