Google Ads
Google er et amerikansk teknologiselskap som driver flere internettjenester, hovedsakelig innen nettsøk, reklame, skylagring og programvare. De fleste inntektene til selskapet kommer fra AdWords, en reklametjeneste som plasserer reklame rundt i Googles søkeresultatet

SEO
Googles raske vekst siden det ble grunnlagt har ført til at Google driver en rekke internettjenester, og har kjøpt opp flere andre selskap. Googles mest sentrale tjenester er søkemotoren Google Søk. Googles andre viktige tjenester inkluderer Google Dokumenter, et kontorsystem, Gmail, en e-posttjeneste, Google Drive, en nettskytjeneste, i tillegg til Google+, et sosialt nettverk. Programmer utviklet av Google inkluderer Google Chrome, en nettleser, Google Photos, et program for organisering og redigering av bilder, og Google Hangouts, et program for sending av direktemeldinger og videosamtaler.

TJENESTER

Rådgiving

Om du trenger en real opprydning, en veileder innenfor markedsføring eller bare en sparrepartner, så kan vi hjelpe deg. Ved å holde oss selvstendig, vinner vi ingenting på å gi deg ulønnsomme anbefalinger. Vi baserer anbefalingene våre på data og sørger for at investeringen dine bærer frukter.