top of page

medieselskap i Bergen

Limelight Media er et

profesjonelt

ærlig

selvstendig

Add a Title

ADS
SEO
Nettsider

Tekst 1

Tekst 2

Les mer

Din totalleverandør innen webutvikling & markedsføring

SOSIALE MEDIER

50-70% av Norges befolkning over 18 er på sosiale medier daglig. Det er derfor viktigere enn noen gang for bedrifter å møte kundene der de er. Vi hjelper deg sette opp en markedsføringsstrategi for å øke merkekjennskap, eksponering og trafikk.

NETTSIDER & NETTBUTIKK

For mange vil din nettside være førsteinntrykket av din bedrift.  Enten du skal ha en nettside eller nettbutikk er det viktig å vise seg fra sin beste side. Vi bygger deg et profesjonelt nettsted du kan være stolt av å vise frem.

ANALYSE

Vi analyserer dine markedsføringsløsninger. Ved å samle data fra nettsted-trafikk, kampanjer og sosiale medier kan vi avgjøre hva som er lønnsomt, og hva du kan spare på å kutte ut.

RÅDGIVING

Utviklingen på nett går i en svimlende fart og de fleste har ikke tid til å holde seg oppdatert på de nyeste trender og algoritmer, men det har vi! Vi holder oss oppdatert for å alltid sikre deg den beste rådgivningen for din bedrift.

ANNONSERING

Google, Facebook og Instagram kan være effektive og lønnsomme markedskanaler, men bare hvis du treffer riktig publikum. Vi hjelper deg skreddersy dine annonser for å skape relevant trafikk til din bedrift.

GOOGLE

I 2021 stod Google for 95% av alle søkene som ble gjort på søkemotorer i Norge. Vi hjelper deg med alt av synlighet på Google, bla. Google profilering, SEO og Google Ads.

  • Moderne og brukervennlig design

  • Opp til 5 forskjellige landingssider (Hjem, Om oss, Tjenester)

  • Teknisk SEO

  • Kontaktskjema

  • Konverteringssporing

 • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

 • This is your Product section paragraph. It’s an ideal place to showcase the types of products available, and underline any important or unique features.

bottom of page