top of page

TJENESTER

Sosiale medier

Å være aktiv og synlig i sosiale medier er en enorm mulighet til å lære potensielle kunder om din bedrift, slik at når de trenger det du selger – da husker de deg.

De aller fleste er klar over og enige i at bedriften bør være synlig i sosiale medier – det er jo der forbrukerne er. Med andre ord er det ikke "skal, skal ikke", men hva, hvor, hvordan som holder mange våkne om nettene.

 

Det er dessverre ikke én oppskrift som fungerer for alle. Ved å hjelpe bedrifter i så mange forskjellige bransjer, så har vi et unikt innblikk i hva som fungerer best.

Mobiltelefon med sosiale medier apper

Det fine med sosiale medier er at det er muligheter for dialog fremfor monolog. Vi ønsker ikke bare å snakke til kundene, men også med dem. Dette gir også muligheten til å bli kjent med kundene, og finne ut hva de liker og ikke liker, på en måte som sammen med statistikk og analyser gir dypere innsikt i hvordan nå kundene best mulig.

 

For å best mulig ta i bruk sosiale medier, både for å nå målgruppen, men også for å bruke tilgjengelige ressurser på en god måte, trenger vi å finne ut hvilke kanaler som gir mest tilbake. Det er ikke givende å være til stede på 10 ulike plattformer, med mindre vi har ressurser til å være gode på alle 10, som er veldig krevende.

 

Det litt lengre, muligens litt kjipere svaret: Det er heidundrende lurt å være synlig på sosiale medier. Det er mange grunner til det, men først og fremst for å fortelle verden (alle de som kan bli kunder): "Hei, vi eksisterer!".

 

Det er veldig liten sjanse for at noen kjøper noe som helst av din bedrift om de ikke er klar over at den eksisterer.

Kunder som bruker mobiltelefoner

Å drifte sosiale medier innebærer å utarbeide en strategi, mye planlegging, lage innhold, publisere, engasjere seg med publikum –> det er en fulltidsjobb

En fulltidsjobb du trolig ikke har verken tid, mulighet, kompetanse eller lyst til å gjøre. Du har jo allerede en fulltidsjobb.

Ved å samarbeide med oss får du en hel markedsavdeling som gjør jobben for deg, og du betaler kun for tiden som faktisk brukes. Du får sosiale medier-spesialist, tekstforfatter, grafisk designer, digital markedsfører og strateg – uten å betale en krone i arbeidsgiveravgift.

Mye kunnskap og ressurser – mindre kostnad

Du får én kontaktperson å forholde deg til, og kompetansen til hele Limelight Media. Vi hjelper med alt fra veiledning, til strategi til produksjon av innhold, til drift av kontoene. Vi drifter sosiale medier for deg -- du får tid til å gjøre din jobb uten å tenke på Facebook eller TikTok.

bottom of page