Hva er du på utkikk etter?

Sosiale Medier

I dag er det ikke bare en plattform vi kommuniserer på.

En person har i gjennomsnittet 8 forskjellige kanaler de kommuniserer på og bruker i gjennomsnitt 2 timer og 29 minutter daglig på disse plattformene.

Det blir bare mer utfordrerne å kjempe om oppmerksomheten fra de potensielle kundene og mange er usikker på hvordan de skal håndtere en slik situasjon der det skjer endringer hele tiden.

Vi hjelper til med å sette opp strategier, annonsetekster, bilder og retter disse mot din målgruppe.

Google

Google er i dag Norges og verdens mest brukte søkemotor. Som en bedrift i Norge er dette et ypperlig sted å synliggjøre seg for faste, tidligere og potensielle nye kunder. Med Google Min Bedrift finner man enkelt frem til den riktige og nødvendige informasjonen om din bedrift, enten man søker direkte på firmanavnet eller på aktuelle bransjer og tjenester.

Profesjonell nettside

Nettside og Nettbutikk

Vurdere du ny hjemmeside for din bedrift? Enten om du nylig har startet opp, eller føler at bedriften din ikke får oppmerksomheten den fortjener. Da er en ny hjemmeside et steg i riktig retning.

Effektiv annonsering

Analyse

Det blir bare viktigere å dokumentere hva som fungerer og hva som ikke fungerer i en digital verden. I en vanlig butikk er det lett å måle om det er få kunder eller mange som kommer, hvor lenge de er i butikken og hva som er mest populært. Mange bedriftseiere er ikke klar over at du kan måle trafikken du har på nettsiden på akkurat samme måte.

I dag finnes det utallige verktøy som du kan bruke for å måle effekten av en nettside eller en kampanje.

Annonsering

Ønsker dere å tiltrekke nye besøkende til nettstedet deres? Få flere henvendelser? Eller sørge for at kundene kommer tilbake? Vi drifter kampanjer på både Google, Facebook og de plattformene som gir de beste resultatene. 

Rådgiving

Markedet for nett-annonsering og nett-synlighet har de siste 10 årene gått gjennom mange forskjellige faser på kort tid. Mange daglige ledere har de siste årene kjent på frustrasjonen av å måtte navigere seg gjennom et hav av forskjellige aktører med stor forskjell i både seriøsitet og kvalitet på sine produkter. I alle våre avtaler følger det med medierådgiving. Dette gir kunden mulighet til å få et ekstra øye på saken. 

Ved spørsmål, ta kontakt for en uforpliktende prat!