top of page
stjerne_bg

Tjenester

Hvordan vi kan hjelpe

deg og din bedrift

Gode løsninger kommer sjeldent fra tilfeldigheter. Vi i Limelight Media tilbyr en rekke tjenester som alle skal gjøre det lettere for det å nå dine mål på nett.

Hvorfor velge Limelight Media AS?

Vi er et digitalt mediebyrå som har bred og teknisk kompetanse på det meste innenfor digital markedsføring som annonsering, grafisk innhold, logo, SEO, strategi, profilering, nettside og nettbutikk. Vi har også et rennommé som snakker for seg selv. Vårt mål er at alle kunder skal være fornøyd og får tett oppfølging gjennom hele avtaleperioden. Vi er og rangert som nr 1 i Bergen av Byråguiden.

Hvorfor er prisene deres lavere enn andre konkurrenter?

Da vi ønsker å bli Norges beste digitale mediebyrå så er pris en essensiell del av strategien vår. Derfor har vi brukt mye ressurser på å automatisere flere ledd i jobben vår slik at vi kan prise oss lavest mulig, men samtidig opprettholde god kvalitet i alle ledd. Det skal alltid lønnes seg å samarbeide med oss!

Utvikler dere nettsider, nettbutikker og landingssider?

Ja, vi har egne kodere på huset og kan tilby alt fra enkle nettsider til nettsider med mer avanserte funksjoner. Alle sidene vi lager et tilpasset for datamaskin, nettbrett og mobil. Vi rådfører deg med tanke på oppsett og tilpasning av kundereisen slik at du får mest mulig ut av din nye nettside.

Kan dere hjelpe oss med å flytte over domene og hosting?

Ja, vi hjelper gjerne med å flytte domene og hosting for dere. En av våre produsenter tar kontakt med deg for å få nødvendig informasjon for å gjøre bytte for dere. Dere vil alltid ha eierskap til domene uavhengig om dere bytte leverandør.

Hvor lang leveringstid har dere på nettsider, landingssider og nettbutikk?

Det er avhengig av prosjektets størrelse og kompleksitet, men normal leveringstid er 2 -6 uker så lenge vi har fått den informasjonen vi har etterspurt fra deg. Om du trenger levering på kort tid må dette avtales med produksjonen slik at vi får lagt inn nok ressurser for å gjennomføre det på kortest mulig tid. Ta kontakt med oss for å få et estimat på tiden det vil ta.

Hva skal til for å komme på forsiden av Google sitt søk?

Det er flere faktorer som spiller inn for å ligge på toppen. Vi tar gjerne et møte med deg og vår samarbeidspartner som er Nordens beste på SEO. Slik at du får en forståelse for hva som skal til og hvilke ressurser som trengs for å nå dine mål. Møtet er helt kostnadsfritt og uforpliktende.

Kan vi få utsettelse på faktura?

Om du befinner deg i en vanskelig periode er vi behjelpelig med å lage en betalingsplan som passer din betalingsevne. Ta kontakt slik at vi får en oversikt over din situasjon og hvordan vi kan hjelpe deg.

FAQ

Du spør, vi svarer

Hvis du ikke finner det du leter etter, så send oss en melding via kontaktskjema.

Trenger du hjelp med annonsering / Google / nettside?

NETTSIDER & BUTIKK

For veldig mange så er nettside kun en måte å presentere bedriften på, noe som også kan være tilfelle for flere bedrifter.

ANNONSERING

Google, Facebook og Instagram tjente over 80% av omsetningen sin på annonsering i 2021.

GOOGLE

I 2021 sto Google for 95% av alle søkene som ble gjort på søkemotorer i Norge. Vi ser gang på gang ...

RÅDGIVING

Google, Facebook og Instagram tjente over 80% av omsetningen sin på annonsering i 2021.Årsaken er at ...

ANALYSE

Har du prøvd annonsering, tilstedeværelse og ny nettside, men ingenting ser ut til å fungere?

SOSIALE MEDIER

Hakk i hel på Google tilstedeværelse, ser vi at sosiale medier blir omtrent like viktig.

Kaffe, webutvikling & markedsføring

Kaffe, webutvikling & markedsføring

SOSIALE MEDIER

Siden 2019 har 50% - 70% av Norges befolking over 18 år brukt Facebook, Instagram og Snapchat på en daglig basis (Ipsos, 2022). Det er derfor en kjempefordel med tilstedeværelse på sosiale medier for å øke merkekjennskap, eksponering og trafikk.

NETTSIDER & BUTIKK

En nettside er grunnlaget for bedrifts merkevare og er med å avgjøre om kunden velger deg ovenfor en konkurrent. Med god kunnskap og kommunikasjon hjelper vi deg med en ny og flott hjemmeside.

ANALYSE

Vi analyserer dine markedsføringsløsninger. Ved å samle data fra nettsted-trafikk, kampanjer og sosiale medier får vi klare pekepinner for videre utvikling og hva som er mest lønnsomt for deg.

RÅDGIVING

Det er ikke alltid lett å navigere seg i et raskt skiftende nett- marked. Vi holder oss alltid oppdatert på de nye endringene i algoritmer og nett- tjenester for å alltid sikre deg den beste rådgivningen for din bedrift.

ANNONSERING

Google, Facebook og Instagram er målrettete, effektive og lønnsomme markedskanaler. Vi hjelper deg med å skreddersy annonser til ditt designerte publikum skape relevant trafikk til din bedrift.

GOOGLE

I 2021 stod Google for 95% av alle søkene som ble gjort på søkemotorer i Norge. Vi hjelper deg med alt av synlighet på Google, bla. Google profilering, SEO og Google Ads.

Din totalleverandør innen webutvikling & markedsføring

SOSIALE MEDIER

50-70% av Norges befolkning over 18 er på sosiale medier daglig. Det er derfor viktigere enn noen gang for bedrifter å møte kundene der de er. Vi hjelper deg sette opp en markedsføringsstrategi for å øke merkekjennskap, eksponering og trafikk.

NETTSIDER & NETTBUTIKK

For mange vil din nettside være førsteinntrykket av din bedrift.  Enten du skal ha en nettside eller nettbutikk er det viktig å vise seg fra sin beste side. Vi bygger deg et profesjonelt nettsted du kan være stolt av å vise frem.

ANALYSE

Vi analyserer dine markedsføringsløsninger. Ved å samle data fra nettsted-trafikk, kampanjer og sosiale medier kan vi avgjøre hva som er lønnsomt, og hva du kan spare på å kutte ut.

RÅDGIVING

Utviklingen på nett går i en svimlende fart og de fleste har ikke tid til å holde seg oppdatert på de nyeste trender og algoritmer, men det har vi! Vi holder oss oppdatert for å alltid sikre deg den beste rådgivningen for din bedrift.

ANNONSERING

Google, Facebook og Instagram kan være effektive og lønnsomme markedskanaler, men bare hvis du treffer riktig publikum. Vi hjelper deg skreddersy dine annonser for å skape relevant trafikk til din bedrift.

GOOGLE

I 2021 stod Google for 95% av alle søkene som ble gjort på søkemotorer i Norge. Vi hjelper deg med alt av synlighet på Google, bla. Google profilering, SEO og Google Ads.

bottom of page