top of page

Velkommen!

Kundeportalen

Vi har helt fra oppstarten av bedriften ønsket å gjøre det så enkelt som mulig å være kunde av Limelight Media. Vi sette pris på hver og en av dere – og mener dere fortjener et enkelt og oversiktlig system på løsningen deres.

 

Kundeportalen forklarer hvilken informasjon vi trenger fra deg, gir deg muligheten til å se nettsiden din under produksjon, holde oversikt over effekten på markedsføringen din, verve nye bedrifter og oppgradere/nedjustere løsningen din.

 

Dette er neste steg innen digital markedsføring.

Prognose

For å minimere tiden du bruker og for å effektivisere vår gjennomførsel av dine tjenester, har vi en bestemt rekkefølge vi kommer til å jobbe i. Vi starter med nettsiden din, da det er den mest omfattende og viktigste delen av markedsføringen. Naturligvis behøver vi informasjon fra deg som skal brukes på nettsiden. Den informasjonen sendes gjennom kundeportalen.

 

Når nettsiden er ferdig, vil utviklerne våre sette i gang med tilstedeværelsen deres. Google Min Bedrift og Facebook profilen deres. Da dette er organiske profiler som trenger mindre vedlikehold, blir de et naturlig neste steg. Her ønsker vi også informasjon for å best utføre profilene deres. Dette sendes også i kundeportalen.

 

Til slutt, lager vi Google Ads kampanjene deres. Nettsiden er klar slik at besøkende møter et pent design og en kundereise som fører dem inn døren deres. Profilene deres vil også genere besøkende og vil ta hånd om de som hadde funnet dere uansett om dere har betalt annonsering eller ikke. Dermed sparer dere penger på annonseringen.

Produksjonsdelen er ferdig for denne gang og vi knytter alt opp mot analyseverktøyet vårt. Disse analysene har du tilgang til i kundeportalen og oppdateres hvert døgn, slik at informasjonen du ser alltid er rykende fersk.

 

Estimert leveringstid

Leveringstid er naturligvis avhengig av at vi mottar informasjonen vi behøver så raskt som mulig.

Vi oppdaterer deg når vi har en leveringstid.

FAQ og hjelpesenter

Vi jobber mot å kunne informere deg som kunde om alt du skulle lure på, før du lurer på det. Da dette kan være en smule optimistisk, har vi laget et hjelpesenter som svarer på de vanligste spørsmålene vi får og vil med tiden også inneholde videoer for å gi dere en enda bedre forklaring og instrukser.

 

Sammen med kundeportalen, er hjelpesenteret en viktig del av bedriften vår. Det vil alltid oppstå nye problemstillinger og vi vil utbedre Totalpakken for å gi deg den beste opplevelsen. Dermed jobber vi kontinuerlig med å forbedre hjelpesenteret slik du kan få raske svar på dine utfordringer og spørsmål.

 

Vervekampanje

I løpet av den korte tiden vi har levert Totalpakken, har vi fått veldig mange gode tilbakemeldinger og flere nye kunder som har blitt anbefalt denne løsningen av venner, samarbeidspartnere og bekjente. Vi vil derfor belønne kunder som hjelper oss med å spre ordet og la flere få muligheten til å benytte seg av Totalpakken.

 

Når du verver en ny bedrift på Totalpakken, vil du få en prisreduksjon på din månedlige betaling, på 10%. Denne reduksjonen varer så lenge du og den du verver er kunde på Totalpakken og starter når neste faktura sendes ut.

 

Skulle du klare å verve 10 kunder(!), så vil du ende opp med kostnadsfri markedsføring hos oss. Selv om vi har utgifter på løsningen din, betaler du kun for annonsekostnadene som går direkte til Google (Google Ads).

Om du overstiger 10 vervede kunder, er vi evig takknemlig for det, men prisreduksjonen vil ikke overstige 100%. Ønsker du å verve større bedrifter, hvor det innebærer flere Totalpakker, kan du ta kontakt angående en kickback og potensielt tjene litt penger. 

 

Håper dette var nyttig informasjon og at du føler deg klar til å sette i gang!

Brukernavn: 
Brukernavn
Shop Now

Noe gikk galt, vennligst kontakt oss!

Sett passord

Vennligst skriv inn det passordet du ønsker bruke ved innlogging til kundeportalen. Passordet må være minimum 6 tegn.

Hei kjære kunde!

 

Denne siden skal veilede deg videre i forhold til din nye totalpakke hos oss. Vi har nå opprettet en bruker til deg på vår kundeportal.

For å fullføre oppsettet må du sette et passord for din konto på kundeportalen. Dette gjør du nederst på denne siden. Brukernavnet vil være eposten du mottok velkomstmailen på.

 

Etter å ha valgt et passord kan du logge inn på vår kundeportal.

Oisann, noe gikk galt

Du kom inn gjennom en ugyldig lenke. Hvis dette var lenken du fikk av oss, vennligst kontakt oss så vi kan fikse det så fort som mulig!

bottom of page