top of page

Limelight Media

er ditt

markedsføringsbyrå i Bergen

profesjonelle

innovative

ærlige

Limelight Media er ditt profesjonelle 

markedsføringsbyrå i Bergen

Tar deg til nye høyder

Limelight Media er din totalleverandør innen markedsføring på nett.
Enten du trenger nettside, nettbutikk eller annonseringGoogle så har vi kompetansen du trenger. Vi tilbyr også rådgivning og analyse av din strategi på nett for å treffe din målgruppe gjennom reklame eller
sosiale medier.

Nettsider

Vis frem hjemmebanen 
din med stolthet

Sosiale medier

Kontrollert økning i omsetning

Analyse

Innsikt som skaper resultat

Nettsider

Vis frem hjemmebanen 
din med stolthet

Sosiale medier

Kontrollert økning i omsetning

Analyse

Innsikt som skaper resultat

Ny nettside gjort enkelt

En ny nettside trenger ikke være en lang og vanskelig prosess. Vi har bygd vår business på å gjøre det så enkelt som mulig.

 

Vårt fokus er på å gjøre prosessen enkel, oversiktlig og effektiv. Dette betyr mindre tid brukt for begge parter, noe som gjør at vi kan korte ned produksjonstiden og gi deg en bedre pris!

Hva kundene våre sier

Easy to work with, professional and skillful. They paid close attention to my project, were helpful in teaching me what I wanted to learned and performed good work on my page. Will be in contact with them for other projects in the future and look forward to working with them again :)

- ​Vinicius Silva

Strålende kommunikasjon fra start til slutt med Adrian og teamet hans. Vi fikk et sluttprodukt som var meget bra og har hatt en god dialog hele veien med innspill begge veier for å komme dit vi er i dag. Anbefales virkelig.

​- Hans Marius Skytte

Limelight gutta er veldig flinke og ikke minst på tilbudssiden. For oss som ikke kan så mye om hvordan man skal lage hjemmeside er det kritisk med en partner som er løsningsorientert og bare løser ting. Alt i alt veldig godt fornøyd.

- Fredrik Hassel

​Veldig serviceorienterte, tålmodige og pliktoppfyllende. Positiv opplevelse med et bra sluttresultat.

- Mari Fredvang

bottom of page