Mobilphone with Instagram

Google Ads
Google er et amerikansk teknologiselskap som driver flere internettjenester, hovedsakelig innen nettsøk, reklame, skylagring og programvare. De fleste inntektene til selskapet kommer fra AdWords, en reklametjeneste som plasserer reklame rundt i Googles søkeresultatet

SEO
Googles raske vekst siden det ble grunnlagt har ført til at Google driver en rekke internettjenester, og har kjøpt opp flere andre selskap. Googles mest sentrale tjenester er søkemotoren Google Søk. Googles andre viktige tjenester inkluderer Google Dokumenter, et kontorsystem, Gmail, en e-posttjeneste, Google Drive, en nettskytjeneste, i tillegg til Google+, et sosialt nettverk. Programmer utviklet av Google inkluderer Google Chrome, en nettleser, Google Photos, et program for organisering og redigering av bilder, og Google Hangouts, et program for sending av direktemeldinger og videosamtaler.

TJENESTER

Sosiale medier

Hakk i hel på Google tilstedeværelse, ser vi at sosiale medier blir omtrent like viktig. Å gi kundene dine muligheten til å følge med på nyheter, kampanjer, nye produkter og større endringer, gjør at de engasjerer seg mer og har en tendens til å kjøpe oftere. Vi hjelper med drift av sosiale medier og strategi på når og hva som skal publiseres for å holde interessen vedlike.