top of page

TJENESTER

Rådgiving

Vi kan mye om alle disse tingene, og vil aldri ta ekstra betalt for å dele den med kundene våre.

Med alle våre løsninger setter vi opp relevante analyser for deg, og vil alltid holde deg oppdatert på resultatene – slik at du vet hva du får for pengene.

Er det noe du lurer på, er usikker på, eller generelt trenger vår hjelp til – kan du alltid kontakte oss. Vi er kunnskapsrike og ærlige, og deler alt vi kan med deg.

SEO, eller søkemotoroptimalisering, er prosessen med å forbedre synligheten til en nettside eller et nettsted i søkeresultatene til en søkemotor.
 
Dette gjøres ved å optimalisere nettsidens innhold, struktur og tekniske aspekter for å gjøre det mer relevant for søkeord som potensielle kunder er sannsynlig å bruke.

SEO

SEO er viktig fordi det kan hjelpe bedrifter å nå ut til flere potensielle kunder. Når en nettside er høyt rangert i søkeresultatene, er den mer sannsynlig å bli sett av mennesker som søker etter produkter eller tjenester som bedriften tilbyr.

Vi kan hjelpe deg med å forbedre synligheten til din nettside i søkeresultatene ved å:

  • Utvikle en SEO-strategi som er skreddersydd for dine mål og behov.

  • Optimalisere innholdet på nettsiden din for relevante søkeord.

  • Forbedre nettsidens struktur og tekniske aspekter.

Med vår hjelp kan du forvente å se en økning i synligheten til din nettside i søkeresultatene, noe som kan føre til økt trafikk, leads og salg.

Hva du sier og hvordan du sier det har stor påvirkningskraft. 

Mennesker kjøper av mennesker,
og mennesker kjøper bare det de forstår. 

Vi hjelper deg vise bedriftens menneskelige side. 

Tekstforfatting

Store deler av kommunikasjonen ut til kundene skjer gjennom tekst. Om det er annonser, informasjon på nettsiden eller i sosiale medier er hva som står og hvordan det står essensielt. Likevel er tekstutarbeidelse noe som ofte kommer langt nede på prioriteringslisten, nettopp fordi å skrive gode tekster tar tid – en ressurs mange har lite av.

Vi har vår egen tekstforfatter på huset, og hennes tid er satt av til deres tekster. Om det er tekst til nettside, blogginnlegg, poster til sosiale medier eller noe helt annet tar vi oss av det. Ønsker dere å skrive selv, men få et ekstra øye eller to på grammatikken, eller rett og slett en språkvask, hjelper vi gjerne med det.

Bli gjenkjent i alle kanaler. Bli husket når det trengs.

Grafisk design

Oppmerksomheten merkevarer får er veldig liten. Mennesker ser all slags reklame hele tiden, hver dag. Så hvordan gjøre merkevaren din gjenkjennbar?

 

En helhetlig, visuell profil.

Valg av farger, fonter, grafiske elementer og bevegelsesmønstre er viktige valg for å gjøre din bedrift kjent for dine mulige kunder. En visuell profil er gull å ha i bunn for all form for markedsføring. Den brukes i alle kanaler, uavhengig av om det i sosiale medier, på nettsiden, i annonser eller på plakater på busstoppet. Det grafiske skal representere din bedrift, og fortelle hvem dere er.

Med en klar vei å gå på det visuelle, blir markedsføringen mye lettere – og resultatet mye bedre.

bottom of page